Reclame Assen zet de deuren open tijdens Open Bedrijvendag

Aangeboden door: Reclame Assen

Reclame Assen zet op zaterdag 2 november de deuren wijdwagen open tijdens de Open Bedrijvendag. Een mooie aanleiding voor zowel de particuliere als de zakelijke klant om kennis te maken met de veelzijdigheid dat het bedrijf te bieden heeft.

Het reclamebedrijf is al 20 jaar actief op het gebied van allerlei reclame-uitingen. “We hebben in de loop der jaren al vele mooie en ook indrukwekkende projecten mogen uitvoeren”, begint eigenaar Johan Bügel.

Het aanbod van Reclame Assen laat zich dan ook niet in één adem omschrijven. Naast autobelettering, carwrap, bewegwijzering, doosletters, freesletters kan men ook terecht voor groot formaat prints en lichtbakken. U kunt er ook terecht voor lichtreclame, raambelettering, reclameborden, reclamezuilen, relatiegeschenken, spandoeken en banieren, spanframes, vlaggenmasten en XXL-reclame.

Op de juiste tijd en plaats

Reclame Assen is door hun jarenlange ervaring als geen ander in staat om uw producten en diensten in de spotlight te zetten. “Middels het brengen van de juiste reclame-uitingen laat u overtuigend zien waarom het verstandig is om juist met u zaken te gaan doen en gebruik te maken van uw producten of diensten. Wij brengen uw boodschap over op de meest effectieve wijze. Op de juiste tijd, de juiste plaats en bij de juiste doelgroep. Al deze factoren laten we samenkomen op de meest passende en effectieve manier voor uw bedrijf”, aldus Johan.

Op nuchtere en persoonlijke manier staat het team van Reclame Assen voor uw klaar. “Van a tot z helpen we u met de realisatie van uw reclamewerk. Van advies, vervaardiging tot aan de installatie. We ontzorgen u als klant volledig.”

Eigen machinepark

De producten worden allemaal in eigen beheer geproduceerd. In het grote machinepark rollen moeiteloos haarscherpe afdrukken op grootformaat uit de printer. Denk hierbij aan spandoeken, canvasprints, raamstickers of autobelettering.  En niet alleen de prints worden in het eigen machinepark gefabriceerd. Ook het freeswerk, lichtbakken en lichtreclame worden allemaal bij Reclame Assen zelf gemaakt. In de werkplaats wordt uniek maatwerk vervaardigd. Denk aan reclamebakken in vacuümvorm, wat zorgt voor een bijzonder 3D-effect. Tevens wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van duurzame ledverlichting.

Tijdens de Open Bedrijvendag kunt u met alle mogelijkheden die Reclame Assen te bieden heeft, kennis maken. Tussen 10.00 en 17.00 uur is men van harte welkom in het pand aan de Zeilmakerstraat 21 in Assen. Ook wordt er een demonstratie carwrap gegeven.

Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op www.reclameassen.nl. U bent van harte welkom bij Reclame Assen.