Interactie en informatie tijdens open dag Keizer Kliniek Assen

​Assen - Keizer Kliniek Assen houdt een open dag op zaterdag 2 november. Tijdens deze open dag worden korte lezingen gegeven en kunnen mensen hun vragen stellen aan een medisch specialist.

Het doel is om mensen met veelvoorkomende darm- en continentieklachten te informeren over oorzaken en mogelijk behandelingen. ‘Veel mensen vinden het eng of schamen zich ervoor om klachten zoals aambeien, urineverlies of prostaatklachten te bespreken met hun huisarts’, vertelt directeur Arthur Gerritsen van der Hoop. ‘Hierdoor houden klachten onnodig lang aan terwijl ze vaak goed te behandelen zijn.’

Tijdens korte lezingen van verschillende specialisten ontdekken bezoekers alles over veelvoorkomende oorzaken van darm- en bekkenbodemklachten. De aanwezige artsen zijn: uroloog H.S. dr Wiarda, gynaecoloog  dr R.A. Hakvoort, MDL-arts  dr  M. van Haastert, Chirurg-  dr D. Faraj.

Ook zijn de specialisten van Keizer Kliniek beschikbaar om vragen onder vier ogen te beantwoorden.  Tijdens de open dag zijn bovendien de behandelkamers te bekijken.

Datum: zaterdag 2 november, van 10.00 tot 14.00 uur. Amerikaweg 2 in Assen (De Admiraal). Meer informatie op https://www.keizerkliniek.nl/open-dag Deelname is gratis

Keizer Kliniek Assen is gespecialiseerd in maag-darmklachten, bekkenbodemklachten, bloedvaten en wond alsmede partner van het RIVM Bevolkingsonderzoek Darmkanker. Bij Keizer Kliniek Assen vallen bijna alle onderzoeken onder de zorgverzekering mits de patiënt is doorverwezen door de huisarts (met uitzondering van het eigen risico dat is afgesproken met de zorgverzekeraar).