Autoservice Jack Weima: Vriendelijk en vakkundig autobedrijf

Aangeboden door: Autoservice Jack Weima

Het is deze maand alweer tien jaar geleden dat Jack Weima samen met vader Piet zijn eigen autoservice startte. Als enige ANWB-partner in de provincie en met een team van vakkundig personeel om zich heen, is Autoservice Jack Weima uitgegroeid tot een betrouwbare partij voor zowel de reparatie als het onderhoud van uw auto.

Weima’s bedrijf is aangesloten bij de Bovag en klanten kunnen met alle merken bij Weima terecht. “We zijn geen dealerbedrijf, alles en iedereen is welkom bij ons”, vertelt Jack. Kenmerkend voor het Autoservice Jack Weima is de gezellige en familiare sfeer. “Er zijn meer bedrijven die goed kunnen sleutelen maar de verpakking daarvan is je visitekaartje. Wij houden daarnaast van openheid en eerlijkheid. Klanten zullen bij ons nooit voor verrassingen komen te staan. We overleggen alles van tevoren waardoor men altijd weet waar hij of zij aan toe is.”

Breed gespecialiseerd

De monteurs in de werkplaats voeren voor ieder merk de geijkte onderhoudsbeurten en de jaarlijkse APK-keuring uit. Daarnaast kan men terecht voor de 3-d uitlijnservice, aircoservice, storingsdiagnoses en zomer- en winterchecks. De diagnoseapparatuur is voorzien van de nieuwste software waardoor iedere storing gegarandeerd opgespoord en verholpen wordt.

Niet alleen kunnen eigenaars van personenauto’s bij Weima terecht, ook campers en bedrijfswagens zijn van harte welkom in de werkplaats. Voor deze voertuigen heeft Jack Weima Autoservice speciale bruggen in de werkplaats aanwezig waardoor alle types campers en bedrijfswagens omhoog getakeld kunnen worden.

Partner van de Wegenwacht

Autoservice Jack Weima is als enige autobedrijf in Drenthe benoemd tot ANWB-partner. Dit betekent dat wanneer de Wegenwacht te kampen heeft met topdrukte, de monteurs van Weima worden ingeschakeld voor de Pechhulpverlening. Gehuld in ANWB-kleding helpt het team van Weima de gestrande automobilisten weer op weg.  “Om zo’n partnership aan te gaan vereist dat wel enige inzet van mij en de monteurs. We volgen alle cursussen om volledig up-to-date te zijn. Dus ook onze kennis van hybride en elektrische voertuigen is volop aanwezig.”

Autoservice Jack Weima is gevestigd aan de Blijdensteinstraat 69403 in Assen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Loop gerust even binnen. Ook online kan men een afspraak inplannen via www.autoservicejackweima.nl