Kevin Bos en 4th Horsemen doen in oktober Grand café Zuidlaren aan

De komende maand doen twee bijzondere acts Grand Café Zuidlaren aan.

Deze vrijdagavond komt singer/songwriter Kevin Bos spelen in de Pub van Grand Café Zuidlaren. Kevin laat zich beïnvloeden door muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en vertelt zijn eigen boodschap over persoonlijke vrijheid, geluk en de maatschappij.

Met muzikale invloeden van o.a. Van Morrisons GLORIA tot Jailhouse Rock van Elvis, Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival en ook Kings of Leon, weet hij het publiek aan het dansen te krijgen. Naast deze nummers uit het oude repertoire speelt hij tegenwoordig een groot aantal eigen composities. Aanvang vanaf 21.00 uur, de toegang is gratis.

In datzelfde weekend, op zondag 20 oktober, komt The 4Horsemen langs, een swingende band en publiekslieveling in tal van muziekcafés. Eigen werk wordt afgewisseld met zelf gearrangeerde versies van blues covers. Variërend van nummers met stevige gitaarsolo’s tot gevoelige ballads. De band staat bekend om zijn energieke en enthousiaste live optredens bij met name de grotere bluesfestivals en muziekcafés. Het concert begint om 16.00 uur, de toegang is gratis.