Rabo ‘Week van de Coöperatie’ is waardering voor relaties

Assen - In de week van 7 oktober tot en met 14 oktober vieren de Drentse Rabobanken de ‘Week van de Coöperatie’. Een week vol activiteiten als blijk van waardering voor het lidmaatschap van onze klanten.

De Rabobanken Assen en Noord-Drenthe, Emmen-Coevorden en Het Drentse Land nodigen hun ondernemers, verenigingen, vrijwilligers, lokale talenten en leden uit om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en te verbinden.  

Op vele locaties in Drenthe wordt een gevarieerd programma aangeboden voor diverse doelgroepen. Afgelopen woensdag werd de jeugd rond Emmen-Coevorden getrakteerd op een voetbalclinic bij het favoriete FC Emmen. Drentse ondernemers treffen elkaar op dinsdag 8 oktober in De Tamboer in Hoogeveen tijdens het SpeakUP event. Gastspreker is Duncan Stutterheim.

Voor senioren is er het Rabo Regio Concert op donderdag 10 oktober met Imca Marina en René Karst. Bewoners van verzorgingstehuizen in Noord-Drenthe kunnen hierbij genieten van prachtige meezingers uit die goeie ouwe tijd.  

Eveneens op 10 oktober staan in Borger bij het Hunebedcentrum en bij Paviljoen Nijstad Hoogeveen sessies gepland over Het Levenstestament. Notarissen en experts van de bank vertellen over het regie houden over persoonlijke zaken.

Gedurende deze week zijn er diverse rondleidingen in het Van Goghhuis in Veenoord. De ‘jonge’ ouderen uit de regio Emmen-Coevorden zijn hiervoor uitgenodigd. De senioren genieten op 11 oktober van een borreltje en gezellige muziek in Het Schienvat in Erica.

Zaterdag 12 oktober vindt in De Kimme in Zuidlaren het Rabo Peuterfestijn plaats. Het festival TimBoekToe voor kinderen én ouders is die dag in De Nieuwe Kolk in Assen, mét de echte Griezelbus van Paul van Loon en ook Enzo Knol is van de partij!

In de hele provincie Drenthe en Groningen zetten op 12 oktober diverse boerderijen hun deuren open voor een kijkje achter de schermen tijdens Toer de Boer. In Gieten kunnen sportievelingen gratis deelnemen aan de Belevingswandeltocht & MTB toertocht. En dit weekend zijn het Drents Museum in Assen en Museum De Buitenplaats in Eelde geopend voor het Rabo Museum Weekend.

Maandag 14 oktober wordt de Week van de Coöperatie spetterend afgesloten met de Finale van Rabo ClubSupport. In het Atlas Theater, De Tamboer en De Nieuwe Kolk worden meer dan 2000 vrijwilligers van verenigingen en stichtingen verwacht. In Drenthe wordt in totaal € 450.000,- verdeeld onder 1034 deelnemende clubs. De hoogte van de donatie is bepaald door stemmen van de leden van Drentse Rabobanken. De clubs worden getrakteerd op een feestelijke avond en een mooie cheque om hun wensen waar te maken.

De Week van de Coöperatie is er voor alle leden van de banken. Ben je naast klant nog geen lid van de bank kijk op: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/
Het lidmaatschap is gratis en biedt voordelen als een mooi ledenmagazine, meebeslissen en ledenaanbiedingen.