Optimus Beveiligingstechniek is uw lokale partner voor beveiliging

Aangeboden door: Optimus Beveiligingstechniek

Na een jarenlange samenwerking hebben Arjan Vrieling en Erwin Dekker in januari van dit jaar de handen ineen geslagen en is Optimus Beveiligingstechniek opgericht. Met Optimus Beveiligingstechniek willen de heren zich sterker vestigen en profileren in de regio met oplossingen op het gebied van (brand-)beveiligingstechniek

“Met onze noordelijke nuchterheid willen we zowel zakelijke als particuliere klanten helpen met het zoeken naar de beste beveiligingsoplossing voor huis en bedrijf,“ legt Arjan Vrieling uit. De oplossingen waarvoor men bij Optimus Beveiligingstechniek terecht kan, zijn onder te verdelen in vier categorieën. Naast inbraaksystemen en brandmeldsystemen zijn dat camerasystemen en toegangscontrole. 

Brandmeldsystemen 

Brandmeldsystemen worden geëist door de overheid. De grote en gebruik van een gebouw bepaald of er een brandmeld/ontruimingsinstallatie vereist is. Optimus Beveiligingstechniek is door KIWA gecertificeerd voor het bouwen en onderhouden van brandmeldsystemen. 

Inbraaksystemen 

Klanten die een inbraaksysteem willen, kunnen dit eenvoudig regelen bij Optimus Beveiligingstechniek. Deze beveiligingsmethode is op diverse manieren toe te passen en eventueel te koppelen met een camerasysteem. Zo ook draadloos en bedienbaar met een app. 

“Het is een helder systeem waarvoor men geen abonnement hoeft af te sluiten. Je schaft alleen het systeem aan, wij installeren het en dan kun je het meteen gebruiken. En natuurlijk kun je desgewenst doormeldingen inschakelen, kosteloos naar jezelf en wil je een meldkamer inschakelen, betaal je aan hen wel een bedrag. Ook voor onderhoud aan inbraaksystemen ben je bij ons aan het juiste adres.” 

Camerasystemen 

Heldere beelden en zo uitgebreid als de klant maar wil. Van een camera bij de voordeur tot aan PTZ-systemen waarmee passerende auto’s worden gefilmd en zelfs een stukje worden gevolgd. “De camerabeveiligingssystemen kunnen we eenvoudig koppelen aan inbraaksystemen. Zoals gezegd, de beelden zijn van hoge kwaliteit waardoor men herkenbaar op beeld verschijnt.” 

Toegangscontrole

Bedrijven kunnen Optimus Beveiligingstechniek eveneens inschakelen voor toegangscontrole. Zo kan men een bedrijf bijvoorbeeld alleen binnentreden wanneer ze een pasje of een pincode hebben. Daarnaast wordt alle info - desgewenst - geregistreerd. Opgeslagen wordt wanneer iemand binnenkomt, met welke code en wanneer hij of zij het pand verlaat. 

Samen met het team van vaste monteurs wordt gewerkt vanuit het hoofdkantoor in Assen en is men voornamelijk actief in de drie noordelijke provincies.

Voor vrijblijvend advies, tot aankoop, installatie en ontzorging kan men bij Optimus Beveiligingstechniek terecht. “Nuchterheid, betrouwbaarheid en servicegarantie staat bij ons hoog in het vaandel”, benadrukt Vrieling.

Je bent van harte welkom voor meer informatie en advies in de showroom aan de Blokmakerstraat 6 in Assen. 

Ook is Optimus Beveiligingstechniek te vinden op internet: http://beveiligingstechniek.optimus-beveiligingenictgroep.nl