Openingsweekend voor Sfeer.nl: volop acties en mooie aanbiedingen

Aangeboden door: Sfeer.nl

Komende vrijdag 27 september openen de deuren van het nieuwe pand van Sfeer.nl in Assen. Na een flinke verbouwing in het pand aan het Marktplein 5 is er een prachtig ingerichte woonwinkel ontstaan.

“We hebben het hele weekend feest”, aldus eigenaar Marco Kah. De deuren gaan op vrijdag om tien uur ’s ochtends open en we draaien meteen een lange dag door de koopavond. En ook zaterdag en zondag blijven we in deze feestelijke sferen hangen. We hebben het hele weekend een aantal mooie aanbiedingen in petto en daarnaast is er goeie koffie en een hapje en drankje voor iedereen.”

Korting & Goodiebags

Klanten profiteren tijdens het openingsweekend van 10% korting op de gehele collectie. Daarnaast ontvangt iedere klant bij een aankoop van 100 euro of meer een goodiebag. “En dan geen tas vol folders, maar deze goodiebag is echt gevuld met mooie producten ter waarde van 75 euro”, legt Marco uit. Tot slot maakt iedere betalende klant ook nog eens kans op een wooncheque van 500 euro. Meedoen is heel simpel. Hiervoor laat je de kassabon (kopie) achter voorzien van naam en telefoonnummer.

Sfeer.nl begon vier jaar geleden in Assen maar groeide gestaag uit zijn jasje. In het nieuwe pand heeft het team van de woonwinkel echter 1000 vierkante meter tot haar beschikking. “We hebben hier ruimte voor een grote collectie aan meubelen en accessoires in verschillende woonstijlen, oftewel een echte mix van smaken. Van eigentijdse lifestylemeubelen tot aan industrieel/chique en ook woonartikelen met een retrolook hebben we volop.”

Goeie beleving

Wie bij het nieuwe Sfeer.nl komt kijken stapt in een winkel vol totaalplaatjes. Compleet ingerichte en afgestylde woonkamers. “Zo geven we de klant een goeie beleving van onze meubelen en accessoires. En mocht men het toch nog lastig vinden een keuze te maken, kan er altijd een gespecialiseerde styliste bij de mensen thuiskomen. Van moodboards tot aan complete 3d-tekeningen, we kunnen op verschillende manieren met onze klanten meedenken.”

Wie op zoek is naar een bank, stoel, een eethoek, kasten, vloerkleden, verlichting of accessoires van diverse bekende woonmerken kan bij Sfeer.nl uitstekend terecht. Alleen al qua accessoires heeft men keuze uit 4000 verschillende artikelen.

De winkel aan het Marktplein 5 is op maandag van 13.00 – 18.00 geopend. Op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 - 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag kan men van 10.00 tot 17.00 uur terecht en tijdens de koopzondag gelden de openingstijden van 13.00 – 17.00 uur.