Sander ten Bosch aan de slag als directeur Stichting TT Week Assen

Sander ten Bosch begint op 1 oktober als nieuwe directeur-bestuurder van de Stichting TT Week Assen. De 50-jarige Assenaar is sinds de oprichting van de stichting, enkele maanden geleden, al interim-directeur.

De Stichting TT Week Assen is verantwoordelijk voor de activiteiten tijdens de jaarlijkse TT Week, waaronder de TT Kermis en het TT Festival. Ten Bosch was de afgelopen vijf jaar projectleider van het TT Festival vanuit de gemeente Assen, maar sinds kort is de nieuw opgerichte Stichting TT Week hier verantwoordelijk voor.

Continuïteit

De organisatie staat nu los van de gemeente Assen, maar kiest met Ten Bosch wel voor continuïteit. „Onder zijn leiding heeft het festival de afgelopen jaren een aantal significante ontwikkelingen doorgemaakt”, laat voorzitter Berndt Benjamins weten. „Onze keuze gevallen op Sander vanwege zijn niet te onderschatten kennis van dit specifieke festival.”

Nu de gehele organisatie is opgezet, is de stichting klaar om op eigen benen het meerdaagse festival rondom de MotoGP-races op het TT Circuit samen te stellen. Focus voor de komende editie is het ontwikkelen van een duurzaam festivalconcept.