TendenZ, jouw ICT-partner op het gebied van maatwerk

​Een van de kernactiviteiten van TendenZ is het meedenken, ontwerpen en ontwikkelen van applicaties voor de klant. Van complete websites tot portals of intranettoepassingen, het team van TendenZ ontwikkelt voor iedere vraag een passende oplossing.

Zo ook voor het Friese bedrijf Biddle. “We waren op zoek naar een goede partner die voor ons Act! kon implementeren. Onze Franse tak werkte al met dit CRM-systeem en dat wilden wij ook”, aldus iT-coördinator Mark Jousma van Biddle.

“We hadden een aantal specifieke eisen wensen en de specialisten van TendenZ gingen hier meteen mee aan de slag. Ze hebben ontzettend veel kennis en goede tools in huis om je goed te kunnen helpen. Zo kun je als bedrijf van alles willen, maar of dat altijd toegevoegde waarde heeft, is iets waar TendenZ ook in meedenkt.”

Meer werk met minder inspanning

Een van de zaken die Biddle graag wilde terugzien in Act! waren geavanceerde prijslijsten die automatisch aan de verschillende klantsoorten van het bedrijf werden gekoppeld. “Heel effectief”, zo noemt Mark de toepassing. Daarnaast is het verkoopproces voor onze salesafdeling veel efficiënter geworden. Lopende zaken, kansen die er nog liggen, alles is meteen inzichtelijk. We zijn er ontzettend blij mee.”

Ook ontwikkelde TendenZ voor de logistieke tak van Biddle een tool waarmee de digitale koppeling en dus de communicatie tussen Biddle en hun logistieke partner wordt geregeld. We verzetten zo meer werk met minder inspanning”, besluit Mark Jousma.

Ben je nieuwsgierig geworden naar maatwerkoplossingen? Bezoek onze site www.tendenzict.nl