​Week van de Loopbaan: begeleiding loont!

​Assen - In de week van 16 tot 22 september organiseren loopbaanprofessionals van Noloc activiteiten voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Het aantal aanmeldingen voor de Week van de Loopbaan neemt ieder jaar toe. Daarom biedt de Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals, voor het vijfde jaar op rij belangstellenden weer de mogelijkheid om in contact te komen met de expertise van haar leden op het gebied van loopbaanbegeleiding in de eigen regio. Nu er een tekort aan goed opgeleide werknemers is, zijn de arbeidsmarktmogelijkheden groot. En is er ruime keus voor verandering van loopbaan.

Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hem of haar in de buurt.  Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met de toegevoegde waarde van loopbaanbegeleiding.

Dichtstbijzijnde loopbaanadviseur is Ita Duursema in Assen. Een afspraak is online te maken op: www.itaduursema.nl. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan.