Nieuw servicepunt voor Schonenburg Makelaars in Assen

Aangeboden door: Schonenburg Makelaars

Schonenburg Makelaars uit Paterswolde opent per 1 september een servicepunt in Assen. Huizenzoekers en mensen die hun huis graag willen verkopen kunnen vanaf die datum binnenlopen in het pand aan de Collardslaan 3a of bellen met 0592-330332.

In dit kantoor van Rozeboom & Koezema hypotheek en assurantieadviseurs in Assen start Schonenburg Makelaars het nieuwe servicepunt. “Men kan hier terecht met diverse vragen en voor het inplannen van afspraken met mij of een van mijn collega’s”, legt makelaar Henk Assen uit. Henk Assen is overigens een bekend gezicht in de gelijknamige plaats. Tot 31 december afgelopen jaar runde Henk Assen zijn eigen makelaarskantoor in de Drentse hoofdstad. Per 1 januari fuseerde hij zijn kantoor met Schonenburg Buiten(ge)woon in Paterswolde en vanaf die datum gingen ze verder onder de naam Schonenburg Makelaars.

Het NVM-makelaarsteam bestaat naast Henk Assen uit Jan-Willem van der Werf, Aan Schonenburg en Radboud Schonenburg. Samen bedienen ze de regio die zich uitstrekt van Assen tot en met Groningen. Het huizenaanbod in hun portefeuille varieert van kleine appartementen tot aan fraaie objecten van een miljoen of meer. “Het servicepunt is gezien de ligging dan ook een mooie aanvulling op ons werkgebied”, aldus Henk Assen.

Aan de buitenzijde van het pand wappert een mooie banier van Schonenburg Makelaars. Daarnaast is het team druk bezig om een presentatie van hun woningaanbod op beeldscherm  in het pand te realiseren. 

Naast deze extra zichtbaarheid in Assen, kan men ook in Vries (tegenover de COOP supermarkt) en in het voormalig pand van de Rabobank in Rolde het huizenaanbod van Schonenburg Makelaars bekijken in de daar aanwezige etalages.

Dit is het moment!

De huizenmarkt is nog altijd een hot item. Er is relatief weinig aanbod maar kopers zijn er daarentegen vaak in overvloed. “Het is nu dan ook bijzonder interessant om je woning te verkopen. Huizen gaan – voor een goede prijs - snel van de hand door de overgrote belangstelling. Dit is wel hét moment om je huis te verkopen”, legt Henk Assen uit. 

Schonenburg Makelaars kenmerkt zich door het kleinschalige en persoonlijke karakter, taxeert ook veelvuldig woningen voor banken en of financieringen. “En mocht u besluiten uw woning samen met ons te willen verkopen, krijgt u van ons een geschenk naar keuze. U kunt kiezen uit een parasol, barbecue of een hangmat ter waarde van ca. 350 euro. Geen behoefte aan zo’n cadeau? Dan krijgt u 300 euro korting op uw makelaarskosten”, besluit Henk Assen.