Wie schiet het fraaiste plaatje van Tusschenwater?

In het Hunzedal, tussen het Zuidlaardermeer en het Annermoeras, ligt Tusschenwater, een nieuw, groot natuurrijk moersasgebied, waar drinkwaterwinning, waterberging en natuurontwikkeling én recreatie hand in hand gaan.

Nu al hebben nieuwe vogels het gebied gevonden zoals de kluut en de krooneend. Ook dieren als de bever en otter krijgen de kans zich hier permanent te vestigen.

Onlangs is Tusschenwater verrijkt met een stalen fotoframe, waar iedereen een fraai plaatje kunnen schieten. Waterbedrijf Groningen, Waterschap Hunze en Aa’s en Het Drentse Landschap hebben een fotowedstrijd uitgeschreven en vraagt bezoekers aan het gebied om deze op te sturen.

Deelnemers aan deze actie maken kans op een startkaart inclusief dopper voor de Hunzeloop wandeltocht op 21 september. De tien mooiste foto’s worden beloond met een startkaart voor twee personen inclusief twee doppers. Inzenden kan tot en met 6 september 2019 naar communicatie@drentslandschap.nl. Deelnemers mogen maximaal twee digitale foto’s inzenden per persoon. Winnaars krijgen uiterlijk 13 september persoonlijk bericht.