Zomerspel in Tivoli

Assen - Voor het derde achtereenvolgende jaar is er zomers Verteltheater in openluchttheater Tivoli in het Asser Bos. Onder de titel Zomerspel zullen er verhalen langs komen over Artis in Assen, Mannes de hond en andere zomerse zaken. Speciaal voor de Assenaren en met assistentie van de Asser Historische Vereniging zijn enkele van de verhalen tot stand gekomen.

Jeanet Landman, Herman Kruize en Engbert de Leeuw (de laatste bespeelt ook een Keltische harp) hopen op veel bezoekers, want wat hen betreft mag deze traditie worden voortgezet, en liefst ook uitgebreid. De prachtige plek nodigt er toe uit; aan de rand van het Asser Bos en naast het Duurzaamheidscentrum.

Jeanet Landman, Herman Kruize en Engbert de Leeuw zijn ervaren vertellers die ook los van elkaar regelmatig te beluisteren zijn op podia, festivals en besloten bijeenkomsten. Hun stijl is verschillend, maar sluit goed op elkaar aan. De muziek van de harp vormt een mooie aanvulling.

Mocht het weer onverhoopt roet in het eten gooien, dan wordt er uitgeweken naar het Duurzaamheidsgebouw in het Asser Bos. Dat is tevens de plek van de horeca in de pauze.

Zomerspel is op vrijdag 23 augustus, van 19.30 -21.00 uur. Kaarten kosten 9 euro inclusief pauzedrankje. Kaarten reserveren kan via: jestola@xs4all.nl of 06 13590459.

Parkeren kan aan het einde parkeerplaats Bonte Wever, aan de rand van het bos.

Wie slecht ter been, dan kan dat aangeven en dan wordt gezorgd voor een parkeerplaats dichter bij het theater. www.arvos.info en www.devertelketel.nl