Rook en PK’s op de Trekkerslep in Hooghalen

Hooghalen – Trekkerslep Hooghalen pakt ook dit jaar weer groots uit. In het weekend van vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus worden er in totaal meer dan 300 trekkers verwacht uit allerlei windstreken.

Op Trekkerslep Hooghalen strijden trekkers in verschillende gewichtsklassen voor de beste ‘slep’: het zo ver mogelijk wegtrekken van een sleepwagen met behulp van een landbouwtrekker. Naast de traditionele landbouwtrekkers zijn er ook sportklassen, supersportklassen en een Duitse klasse aanwezig. Van de sporttrekkers is het vermogen en daarmee de trekkracht verhoogd, wat garant staat voor veel spanning en sensatie: een ultieme sportieve krachtmeting. Naast deze klassen is er dit jaar de Loon/landbouw en/of Mechanisatie competitie in het leven geroepen. In deze klasse strijden bedrijven uit de regio om een felbegeerde wisselbokaal.

Naast de slepwedstrijden is er van alles te doen aan de Beilerweg in Hooghalen. Van een stormbaan voor kinderen tot gezellige live muziek. Op vrijdagavond staat de band Kobus en de Rokkers live op het podium en op zaterdag wordt deze rol vervult door Niet goed, wel hard vanaf 17:00 uur.

Vanaf vrijdagavond 18.00 uur en zaterdag 09.30 uur begint het trekkerspektakel in Hooghalen. Kijk voor meer informatie op www.tshooghalen.nl of www.facebook.com/TSHooghalen