Muzikaal feestje B-A-R in Witten

Barry van Urk, Aldo Koops en Roel Faber (B-A-R) zitten binnenkort veertig jaar in het vak en dat vieren de drie zaterdag 31 augustus met een muzikaal feestje bij TT-camping Seinen in Witten, onder de rook van Assen, aanvang 16.00 uur.

Rond 1979 raken de drie in de ban van rock and roll. Het is de tijd van punk en de kraakbeweging. Een stormvloed van vernieuwende bands uit het noorden (Groninger Springtij) verovert, onder leiding van rocklegende Herman Brood, de rest van Nederland. Live-muziek leeft. Dit is de reden voor de drie 'Assenaren' om hun eerste bandje te beginnen.

Na 40 jaar in steeds wisselende bezetting, met Barry, Aldo en Roel als vaste bandleden, zijn ze nog steeds on the road and rocking. De naam van 'hun' band is ook in de loop der tijd nog wel eens gewijzigd, van Fog and Smog naar Royal Relation en de laatste 18 jaar Dirty Boulevard.

Dirty Boulevard bestaat naast Barry (zang), Aldo (drums) en Roel (gitaar) uit Johan Zwart (gitaar en zang), Richard Lamberts (bas en zang) en Jeppe Oostenga (saxofoon, toetsen en zang).

Het muziekfeest in Witten wordt opgeluisterd door onder andere The Reboots, The Dirty Horns en Sean Webster. Kaarten, tien euro per stuk inclusief twee consumpties, zijn te koop bij De Witte Bal en De Koppelpaarden. Mailen kan ook: banddirtyboulevard@gmail.com. Dan wordt wel een euro verzendkosten gerekend.