De hele zomer outletprijzen bij Sfeer.nl in Assen

Aangeboden door: Sfeer.nl

Woonwinkel Sfeer.nl in Assen gaat in september verhuizen. Het huidige assortiment in de winkel is vanaf nu dan ook allemaal in de aanbieding. Een buitenkansje voor diegene die nog iets moois zoekt voor zijn of haar interieur.

“Vanaf nu zijn we eigenlijk een outletwinkel”, aldus bedrijfsleider Dominque Ziengs. Dit blijven we tot eind augustus ongeveer en we hopen dan leeggekocht te zijn!” De klant profiteert hierdoor van flinke kortingen die oplopen tot 50 procent.

Rode draad is industrieel

In het pand aan de Torenlaan 4 vinden bezoekers een ruim assortiment aan woonartikelen die veelal passen in een eigentijdse, trendy en industriële inrichting. Deze woonstijlen zijn sinds het ontstaan van Sfeer.nl in 2015 de rode draad in het aanbod geweest. Klanten kunnen de komende weken terecht voor allerlei artikelen die in de aanbieding zijn. Van stoelen, tafels tot aan verlichting, accessoires en ook kasten. Zo heeft Sfeer.nl veel accessoires van het merk Lifestyle Home Collection en kan men ook terecht voor meubels van populaire merken als By-Boo en Eleonora. 

De outletprijzen gelden overigens uitsluitend voor de zaken die in de vestiging in Assen staan. “Wil men bijvoorbeeld zes eetkamerstoelen en hier staan er drie in de winkel, kunnen we er nog eens drie bijbestellen maar daar betaal je dan de reguliere prijs voor”, legt Dominique uit.

Groots en Sfeervol

De Asser vestiging van Sfeer.nl is gestaag uit zijn jasje gegroeid. Zo biedt het pand ruimte aan nog niet de helft van het assortiment dat in de webshop staat of te vinden is in de andere vestiging van Sfeer.nl, in Zwolle. Daarom heropent Sfeer.nl op 27 september aan het Marktplein 5 in Assen. “Een mooi ruim pand van circa 1000 m2 midden in het centrum van Assen, waar we de meubelen en accessoires op een goede manier kunnen neerzetten en laten zien. Een goed vooruitzicht!” In dat nieuwe pand dat even groot is als de Sfeer.nl vestiging in Zwolle, zijn straks dan ook de meest nieuwe collecties terug te vinden.

Maar voor dat zover is, laat het team van Sfeer.nl de klanten profiteren van hoge kortingen. De openingstijden zijn tijdens deze outletweken aangepast. Men kan terecht op woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. “En mocht men geen vervoer hebben voor de aankopen, kunnen we tegen een meerprijs de meubelen komen bezorgen”, besluit Dominique.