TendenZ: de specialist voor jouw online werkplek

Aangeboden door: TendenZ

Online werkplek, flexwerken, online desktop, Cloud werken, Cloud computing: prachtige termen waarmee eigenlijk hetzelfde wordt bedoeld: ‘nieuwe werken’. TendenZ speelt in op deze trend.

“Het nieuwe werken biedt vele voordelen voor werkgever én werknemer. Overal en altijd beschik je over je kantooromgeving in de Cloud. Waar dan ook ter wereld heb je op ieder apparaat toegang tot je bureaublad met daarbij je applicaties en documenten”, legt Jan Beuving van TendenZ uit.  Zo wordt thuiswerken of op locatie bij klanten wel heel eenvoudig.

Een van de klanten van TendenZ op het gebied van het online werken is ZorgpleinNoord. De medewerkers van deze organisatie kunnen middels een extern bureaublad inloggen op de server. “Dit wordt bij ons veel gebruikt door collega’s die regelmatig op pad zijn”, licht Sake de Vries van ZorgpleinNoord toe. “Daarnaast hebben we nog een aantal medewerkers die thuis regelmatig in de Cloud werken. Zij werken op laptops die uitgerust zijn met een goede bescherming.”

De flexibiliteit is voor ZorgpleinNoord een van de voordelen van het ‘nieuwe werken’. “En daarnaast is het werken met usb sticks en het heen en weer sturen van bestanden nauwelijks nog nodig. Dit dankzij de centrale opslag van je bestanden”, besluit Sake.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken in de Cloud en de online werkplek? Bezoek onze site www.tendenzict.nl

Transportweg 12, Assen
088- 002 90 00