Prachtig dansevenement in de Bonte Wever

Assen - In De Bonte Wever Assen is op 15 en 16 juni een prachtig dansevenement: het NK Dans. De Plaza van De Bonte Wever wordt weer omgetoverd tot een waar danspaleis en is daarmee wederom hét decor voor de Nederlandse danskampioenschappen Ballroom- en Latindansen.

Meer dan 1000 dansers vanuit het hele land komen samen om deel te kunnen nemen aan dit fantastische 2-daagse evenement. De organisatie is in handen van de Dutch Amateur Leaque en een toonaangevende internationale jury beoordeeld de deelnemers.

De Dutch Amateur League is een overkoepelende organisatie die wordt ondersteund door Dance Masters, de DMN, de NDO, de NVAD en de ZWN. Samen zorgen zij voor een geweldig wedstrijdcircuit op alle niveaus. De WDC Dutch Amateur League voorziet daarmee alle wedstrijddansers van jong tot oud van gezellige en spannende wedstrijden. Tijdens de wedstrijden van de Dutch Amateur League staan de dansers centraal en wordt er met zorg een perfecte balans gemaakt tussen kwaliteit en fun. Dansers ontmoeten elkaar tijdens de evenementen van de Dutch-AL en worden meegetrokken in de geweldige sfeer. Beginners komen in contact met de Nederlandse top-paren en de toppers moedigen de pre-amateurs enthousiast aan. Natuurlijk worden ook alle leeftijdscategorieën tijdens de wedstrijden bediend. Tijdens elke wedstrijd wordt er gezorgd voor een uitstekend panel dat wordt samengesteld uit gediplomeerde Nederlandse en internationale topjury-leden.

Meer informatie verkrijgbaar via de website www.dutch-al.nl. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.