Michael Prins treedt op bij Njend24 in Anderen

Anderen – Michael Prins speelt op zaterdagavond 8 juni bij Nijend24 in Anderen.

Michael Prins is sinds 2013 een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene en brak door met de hitsingle ‘Close To You’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’.

Samen met producer Reyn Ouwehand werkte hij vervolgens gestaag door aan zijn tweede studioalbum ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’, met daarop de succesvolle singles ‘Lost In Your Love’ en ‘Fear Not’, een duet met Carice van Houten.

Wat Michael Prins typeert zijn de teksten. Regelmatig schrijnend en vol van ironie. Beschouwend over wanhoop, oprechtheid, macht en onvermijdelijke valse beloftes. Wat verschilt in de albums is de muzikale omlijsting. Waar ‘Rivertown Fairytales’ nagenoeg solo is, vormen pianoballads met arrangementen voorzien van strijkers en blazers de basis voor het tweede album ‘A Dreamer’s
 Dream Is Forever To Be Yours’.

Zijn laatste studioalbum ‘It’s Murder, Guilty of Killing Sweet Emotion”, afkomstig uit oktober 2017, is een bandplaat waarmee Prins  op dit moment op tour is in de clubs. 

Reserveren voor het optreden bij Nijend24 kan via de website www.nijend24.nl of telefonisch via 06-51511111. Het optreden begint om 20.30 uur, de deuren gaan open vanaf 20.00 uur, koffie en thee staan klaar.