Jubilerend Asser Boys viert 100-jarig bestaan met fietstocht

Assen - Voetbalvereniging Asser Boys bestaat 100 jaar. Om dit te vieren wordt op zondag 7 juli een fietstocht voor jong en oud gehouden.

Deelnemers fietsen op eigen tempo langs locaties die voor de club belangrijk zijn geweest. Het rijke verleden van deze sportieve en gezellige vereniging wordt door teksten en beelden tot leven gewekt.

Activiteiten

Onderweg ontvangt men kleine versnaperingen en kan worden meegedaan aan leuke activiteiten. Bij de TT-baan (waar Asser Boys al jaren een bijzondere band mee heeft) wacht een leuke verrassing.

Behalve langs het verleden van Asser Boys leidt de fietstocht door de prachtige Drentse natuur. Iedereen kan deelnemen aan de fietstocht. De toegang is gratis, maar als men de club wil steunen met een donatie of door het kopen van een lot voor ‘Schijt je rijk’ wordt dat op prijs gesteld.

De fietstocht is ongeveer 38 kilometer. Het vertrek is bij de kantine van Asser Boys. Men kan starten tussen 09.00 en 11.00 uur. Iedereen moet uiterlijk om 16.00 uur weer terug zijn bij Asser Boys. 

Aanmelden

Aanmelden: bij voorkeur via de email 100jaarfiets@asserboys.nl of eventueel op de dag zelf in de kantine. De fietstocht is mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Vredeveld, Multa bedrijven Vanboeijen en het Drents Archief.