TendenZ, jouw ICT- & CRM partner uit Assen

​Assen - In een reeks van vijf artikelen maken we kennis met TendenZ uit Assen, dé specialist op gebied van ICT en CRM vraagstukken.

TendenZ heeft zich een half jaar geleden gevestigd op een fraaie zichtlocatie in Assen. De ICT specialist is al 25 jaar actief en verhuisde de noordelijke vestiging van Tynaarlo naar de Transportweg in Assen. Daarnaast hebben ze ook een vestiging in Rotterdam.

Persoonlijk en toegankelijk

‘Een keuze waar we erg blij mee zijn’, begint Jan Beuving. Samen met Frank Boersma en Peter Pennings runt hij het bedrijf dat zich focust op allerlei denkbare ICT-vraagstukken van bedrijven. Niet alleen biedt het pand meer ruimte, ook is de toegankelijkheid vergroot. ‘We zien graag dat mensen hier binnenstappen en hun vragen bij ons neerleggen.’

Op de locatie in Assen werken ze met een team bestaande uit zo’n vijftien mensen die allemaal afkomstig zijn uit de regio. TendenZ heeft een klantenbestand met bedrijven door heel Nederland, maar wil zich nu ook sterker focussen op de ondernemers uit Assen en omstreken, waar ook hun eigen roots liggen.

In hun dienstverlening zijn korte communicatielijnen en persoonlijk contact belangrijke waardes. ‘We willen immers bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen te vertalen naar techniek en daarmee de zaken te optimaliseren. Dat werkt het best als wij onze klanten en hun bedrijven kennen én zij ons’, legt Jan uit. Ondanks dat de ICT-specialisten veel op afstand werken, horen klantbezoekjes er daarom ook zeker bij.

Het nieuwe werken 

De dienstverlening van TendenZ is grofweg te splitsen in twee takken. In de ICT-tak is het nieuwe werken een groot speerpunt. ‘Veilig werken in de Cloud vanaf welke locatie dan ook. Op kantoor, thuis, in het buitenland. Wij richten het voor je in en zorgen ervoor dat dit op een stabiele en bovenal ook veilige manier mogelijk is. Daarnaast doen we voor onze klanten veel preventief beheer en onderhoud en denken wij als ICT-partner mee met welke tools en infrastructuur de klant optimaal kan doorgroeien. Op afstand monitoren we je ICT-omgeving en kunnen we problemen van tevoren zien aankomen en wegnemen.’

CRM & Marketing Automation

‘Die andere tak waarin TendenZ is gespecialiseerd, is CRM, oftewel relatiebeheer. Ervaren CRM-consultants van TendenZ voorzien zowel grote als kleine bedrijven van Act! relatiebeheersoftware die flexibel in te richten is. Helemaal naar behoefte en passend bij jouw bedrijfsstructuren. Act! CRM is daarbij een oplossing voor zowel sales- als marketingteams, omdat Act! ook een geavanceerde en betaalbare Marketing Automation-oplossing biedt. Act! biedt daarmee de ideale tools om je relaties goed te onderhouden en uit te bouwen en daarmee bedrijfsgroei te creëren’, beschrijft Frank het CRM-gedeelte.

Het team van programmeurs en netwerkbeheerders bedenkt daarnaast vele praktische maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken, zoals portals en maatwerksoftware. ‘Heb je iets nodig op ICT-gebied, loop gerust bij ons binnen of kijk eens op www.tendenzict.nl ‘, benadrukt Jan.

TendenZ

Transportweg 12, Assen

088- 002 90 00