Anjo Jager Fietsen, uw betrouwbare E-bikespecialist in Assen

Aangeboden door: Anjo Jager Fietsen

Met twee vestigingen in Assen is Anjo Jager Fietsen uw betrouwbare dealer op gebied van de E-bikes. De fiets die inmiddels voor iedere leeftijdscategorie immens populair is geworden

Ruime keus in prima kwaliteit

Anjo Jager voert uitsluitend kwaliteitsmerken in zijn fietsspeciaalzaak. “E-bikes kunt u bij ons krijgen van Gazelle, Sparta, Koga, Trek, Cannondale en Batavus. Namen die sowieso allemaal garant staan voor kwaliteit. Het ene merk bevindt zich in het hoge segment en de ander meer in de middenklasse, maar met al deze merken bent u verzekerd van een goede fiets”, licht Anjo Jager toe.

Net als veel andere fietsspecialisten ziet ook Anjo een toename in prijsstunters en internetleveranciers die met eigen merken E-bikes de markt betreden. Kiezen voor zo’n nieuw merk brengt echter wel diverse nadelen met zich mee. “Met gevestigde merken als Gazelle en Batavus hebben wij als dealers allemaal te maken met adviesprijzen en weet je als klant dat je een eerlijke prijs betaald en is dit ook te checken. De eigen, nieuwe merken vullen adviesprijzen zelf in. Zo zetten ze bijvoorbeeld een model van 2000 euro in de markt voor 2800 euro en bij verkoop komen ze vervolgens met een mooie ‘aanbieding’ van 2000 euro. Niet te controleren en de kortingen zijn dus fictief”, legt Anjo uit.

Service in binnen-buitenland gegarandeerd

Wanneer je een e-bike van Koga, Sparta of een van de andere kwaliteitsmerken bezit, ben je zowel in Nederland als in het buitenland verzekerd van service. “Met deze fietsen kun je gewoon overal terecht omdat het merken zijn die met het Bosch systeem zijn uitgerust. Het is dus eenvoudig om aan onderdelen te komen mocht een reparatie nodig zijn.

Heb je een E-bike van een prijsstunter gaat dat niet zo makkelijk. De onderdelen fabriceren ze vaak in eigen beheer waardoor ik niet zomaar een nieuwe accu voor een dergelijke fiets kan bestellen. En om dezelfde reden is de inruilwaarde van deze fietsen ook aanzienlijk lager dan die van een Gazelle, Cannondale of ander bekend merk.”

Mensen die bij Anjo Jager Fietsen binnenstappen, kunnen op allerlei modellen gaan proeffietsen. Er zijn demomodellen die lange tijd getest mogen worden. “De aanschaf van een E-bike gaat zeker niet alleen om het uiterlijk. Door verschillende types te testen, kom je erachter wat bij je past en goed voelt. Proberen dus!” benadrukt Anjo.

Volop service

Ook voor reparaties en onderhoud biedt Anjo Jager volop service. Het personeel wordt constant bijgeschoold. “De ontwikkelingen bij E-bikes gaan zo hard, dat houden we steeds bij. Tot slot krijgen onze klanten een leenfiets mee en desgewenst halen en brengen we de e-bikes wanneer je niet mobiel bent.”