Ec duurzaam Assen zegt: beslis zelf over uw energierekening!

Aangeboden door: Energiecoöperatie duurzaam Assen U.A.

Uw energierekening is gestegen. De media staan bol van berichten over de hoge kosten om uw huis van het aardgas af te halen. De onzekerheid groeit.

Gemeenten, installatiebedrijven, energieadviseurs, uw energieleverancier, ze hebben allemaal het beste met u voor. Het ene aanbod lijkt nog aantrekkelijker dan het andere. Maar krijgt u met dat aanbod grip op uw energierekening? Heeft iemand zich al bij u aan de deur gemeld met de vraag wat u ervan vindt om van het aardgas af te moeten? Welke oplossing in uw specifieke situatie de beste zou kunnen zijn? Vermoedelijk niet, maar dat kan wel!

Vers opgeleide energiecoaches staan klaar bij Energiecoöperatie duurzaam Assen om met u in gesprek te gaan. Geheel vrijblijvend en zonder addertjes onder het gras. Samen met de coach loopt u een vragenlijst door die uw woning en uw huishouden in kaart brengen. U krijgt inzicht in het energiegebruik van uw woning en het energiegedrag van uw huishouden. Ook over de mogelijkheden om uw woning en huishouden energiezuinig te maken en voor te bereiden op een toekomst zonder aardgas. Tegen welke kosten en met welke besparingen. Hiermee kunt u zelf beslissen hoe u stapsgewijs uw energierekening kunt verlagen en tegelijk uw woonlasten stabiel kunt houden. Het helpt u ook het aanbod van anderen goed te kunnen beoordelen.