Het Franse gevoel op het Drentse platteland

Koekange - De Drentsche Brocante Fair wordt zaterdag 1 juni voor de achtste keer gehouden aan de Dorpstraat 68 in Koekange. Dat het een succes is, blijkt uit de vele mensen die jaar op jaar terugkomen.

Een grote groep brocanteurs toont weer een grote sortering brocante. Het pure onvervalste brocante en antiek. Landelijk, romantisch, robuust of industrieel, voor elke smaak is er wel iets te vinden. Gezellig rondstruinen langs de vele kramen, ieder met een geheel eigen stijl. De gemoedelijkheid en de plattelandsrust zorgen ervoor dat de bezoeker heerlijk ontspannen de verzameling kan uitbreiden of zich kan laten inspireren door het vakkundig geëtaleerde aanbod.

Ondertussen kan iedereen genieten van een lekker drankje met daarbij ambachtelijk gemaakte Franse hartig-en zoetigheden, die met veel zorg zijn gemaakt én bijzonder smaakvol zijn. Daarnaast is er ook een zalmroker waar ter plekke een heerlijk broodje warme zalm kan worden gegeten.

De fair is makkelijk te bereiken en daarnaast is er voldoende en gratis parkeergelegenheid. Honden mogen aangelijnd mee. De Drentsche Brocante Fair is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt drie euro en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie is te vinden op www.dewinkelkoekange.nl of volg het evenement via Facebook.