De Kleine Tiki houdt een open dag bij Podium Zuidhaege

Assen - De school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling De Kleine Tiki open zondag 26 mei haar deuren tijdens een open dag in Podium Zuidhaege in Assen. Wat Kunstzinnig Dynamisch Coachen iemand kan brengen wordt tijdens de open dag letterlijk zichtbaar.

De expositie ‘Het land dat in mij woont’, die tijdens de open dag te zien is, van derdejaars studenten, brengt de bezoeker inspiratie en waardevolle gesprekken met huidige studenten. Naast dat De Kleine Tiki studenten opleidt om kunstzinnig dynamisch coach te worden, kan de opleiding ook ingezet worden voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de open dag is er naast de expositie de mogelijkheid om een lezing bij te wonen die antwoord geeft op de meest gestelde vragen. Iedereen die geïnteresseerd is kan gewoon binnenlopen.

Lezing


De open dag in Assen is van 11.30 tot 15.30 uur. Naast de expositie van derdejaars studenten kan er om 12.00 uur of om 14.00 uur een lezing bijgewoond worden. Tijdens de lezing wordt informatie gegeven over de diverse scholingsjaren en wordt er een kleine kunstzinnige opdracht gedaan om te kunnen ervaren wat kunstzinnig werken doet. Na deze lezing is er ook gelegenheid om persoonlijk te overleggen welk scholingsjaar het beste aansluit.  Een team van docenten is aanwezig om vragen hierover te beantwoorden. Geïnteresseerden hoeven zich niet in te schrijven maar kunnen gewoon binnenlopen. Meer informatie over de open dagen en tentoonstellingen is te vinden via www.dekleinetiki.nl.