Vredeveldschool bezoekt Studio Cosi in Assen-Oost

Assen - De leerlingen van de Vredeveldschool zijn vorige week op bezoek geweest bij Studio Cosi in winkelcentrum Vredeveld.

Op de school wordt het vak wereldoriëntatie gekoppeld aan een thema. De komende weken wordt gewerkt aan de hand van het thema beroepen. Dus brengen de kinderen een bezoekje aan enkele ondernemingen in de omgeving van de school.

Tattoo-shop

Zo werd een afspraakje gemaakt met Studio Cosi, waar de leerlingen kennis maakten met het werk van een kapper, een schoonheidsspecialiste. Daarnaast werd gekeken bij de tattoo-shop.

De leerlingen kregen een rondleiding en konden vragen stellen aan de diverse vakspecialisten. Tenslotte kregen alle leerlingen een tasje met proefmonsters en bonnen mee om te gebruiken bij het maken van het cadeau voor Moederdag.

Verwenmiddag

Dit jaar hadden de kinderen en de leerkrachten iets speciaals bedacht. Alle moeders zijn uitgenodigd voor een verwenmiddag. Zij mogen een bezoek brengen aan de op school nagebouwde studio’s met als resultaat: de allermooiste moeder.

Een aantal leerlingen van de Vredeveldschool weet nu al wat ze later willen worden. En voor degene die dat nog niet weet: die kan zich de komende tijd laten inspireren tijdens een bezoekje aan de bouwplek naast de school en in de klas komen ouders en andere mensen vertellen over hun beroep.