E-bike Event bij Innobikes in Assen

Dit artikel wordt u aangeboden door Innobikes.

Innobikes uit Assen is ruim 70 jaar actief in de fietsenhandel. De zaak heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde E-bike expert. 

Met alle bekende merken onder één dak is Innobikes een uiterst betrouwbaar adres op gebied van de elektrische fiets. Gazelle, Batavus, Sparta en Multicycle vormen het complete en bovenal kwalitatieve assortiment van deze Asser fietsenwinkel. “Er komen natuurlijk steeds nieuwe merken op de markt die e-bikes in de markt willen zetten”, begint eigenaar Michel Boer te vertellen. “Merken die goedkoper in aanschaf zijn maar waar ook een aantal nadelen aan kleven. Allereerst een stuk kwaliteitsverschil, zowel van de fiets als de accu. Daarnaast is de service op lange termijn van deze prijsstunters uiterst moeizaam. Met geijkte merken als Sparta en Gazelle kun je altijd en overal in Nederland rekenen op een breed netwerk dat service biedt aan haar gebruikers.” 

Dan is er nog het verschil in restwaarde. Wil je na een aantal jaren je E-bike verkopen of inruilen? Met een Batavus, Gazelle, Sparta of een Multicycle heb je iets waardevasts in handen. “De restwaarde van zo’n nieuw snel merk is vaak nihil. Uiteindelijk kost je goedkope E-bike door deze nadelen vaak een stuk meer dan je had gedacht”, legt Boer uit. 

Moderne werkplaats met uitgebreide testapparatuur 

Niet alleen voor de aanschaf is Innobikes een goed adres, ook voor het onderhoud staat het team van de rijwielhandel voor u klaar. De winkel beschikt over een ruime en moderne werkplaats voorzien van uitgebreide testapparatuur. De monteurs houden de ontwikkelingen op gebied van E-bikes nauwkeurig bij en worden met grote regelmaat bijgeschoold.

Voor alle verschillende E-bikesystemen heeft Innobikes de kennis in huis. Naast reparaties en onderhoud beschikt het team eveneens over testapparatuur voor de accu’s. In zo’n vier uur tijd wordt de capaciteit en de algehele staat van de accu nauwkeurig doorgemeten. De klant krijgt de testresultaten op papier en kan zo een weloverwogen keuze maken om al dan niet een andere accu aan te schaffen of zelfs de hele fiets in de ruilen. De kosten van deze test zijn 24,95 euro. 

E-bike event 

Komend weekend, 17 en 18 mei organiseert Innobikes het E-bike event. “Men kan deze dagen alle systemen testen, uitleg krijgen, we kunnen informeren over de verschillen tussen onze A-merken en de prijsstunters, natuurlijk kan er gefietst worden en besluit u tot aanschaf over te gaan, hebben we heel interessante aanbiedingen voor u”, besluit Michel Boer.   

Innobikes Asen 
Oude Molenstraat 46
0592- 313 574 
www.innobikes.nl