‘Jumping Jack’-regisseur Frank Lammers rijdt in auto Van Veen Assen

Assen - Frank Lammers, regisseur van het Theaterspektakel ‘Jumping Jack’ bij het TT Circuit in Assen, heeft van Autobedrijf Van Veen een Hyundai Tucson gekregen voor vervoer tijdens de voorstellingen in de Drentse hoofdstad.

Deze voorstellingen zijn gestart op 8 mei en duren tot en met 19 mei. ‘Jumping Jack’ is een open lucht theater over het leven van de succesvolle Nederlandse wegrace-legende Jack Middelburg. Het is een voostelling met veel muziek, live motoren in een prachtige ambiance op de oude Noordlus van het TT Circuit.

Toen Autobedrijf Van Veen gevraagd werd dit project te ondersteunen was dit snel geregeld. De familie Van Veen telt namelijk een aantal fanatieke motorrijders, zowel in het zand als op de weg. Jan van Veen, oud eigenaar van het familiebedrijf, was ooit Nederlands kampioen zijspanrace en heeft in zijn jonge jaren zelf nog twee maal de TT gereden.

Frank Lammers - acteur, regisseur en onder meer bekend van de Jumbo-reclame en films als de Marathon en Michiel de Ruyter - is regisseur van de productie ‘Jumping Jack’. En om zijn werk in de regio goed te kunnen doen heeft Autobedrijf Van Veen een Hyundai Tucson beschikbaar gesteld.

Wie ook graag een voorstelling wil bijwonen: ga voor verdere informatie en kaartverkoop naar:: www.vanplan.nl of naar de Facebookpagina van Autobedrijf Van Veen en doe mee aan de deel, like -en win-actie. Win vier gratis kaarten voor de voorstelling