Zevenjarige Jahmairo Williams pakt tweede plek in tweede wedstrijd om het NK Junior A

Assen - Jahmairo Williams (7) heeft afgelopen weekend tijdens de tweede wedstrijd in de NK Junior Moto Racing in Berghem een tweede plek gehaald. De jonge Assenaar reed vorig jaar vier wedstrijden van het NK en heeft dit jaar voor het eerst alle acht wedstrijden op het programma staan.

Op het Asser TT Junior Track is hij geen onbekende. Daar rijdt Jahmairo al langer zijn rondes. De eerste wedstrijd in de serie van acht van het NK Junior A werd vorige maand verreden op zijn thuiscircuit. Daar kon hij zich nog niet op het podium rijden en moest hij genoegen nemen met een vijfde plaats.

Beker

In het Brabantse Berghem verliepen de races beter voor de jonge Drent. In de eerste race moest hij de overall winnaar Dean Gouw voor zich laten en in race twee was deze ook te snel voor Jahmairo. Ook Shayden Rodgers was in die race sneller. Overall werd de jonge coureur tweede en mocht een beker mee naar huis nemen. De volgende wedstrijd van het NK Junior A wordt op Pinkstermaandag 10 juni verreden op het circuit van AMBC Staphorst.