Bij Garage Dijkslag in Assen zit je ‘Gewoon Goed’

Assen - Garage Dijkslag opende op 1 april haar deuren aan de Winkler Prinsstraat in Assen. Een betrouwbaar adres voor reparaties en onderhoud van personenauto’s.

Een nieuw bedrijf dat wordt gerund door een uiterst ervaren automonteur. Eddy Dijkslag zit al meer dan 25 jaar in het vak en werkte de afgelopen acht jaren wel als zelfstandig monteur, maar dan samen met andere ZZP-ers. Het grote doel was het vinden van een eigen pand. Na een flinke zoektocht kwam de bedrijfsruimte aan de Winkler Prinsstraat op zijn pad. ‘Alles viel op zijn plek. Het pand was exact wat ik zocht’, legt Eddy uit.

Vertrouwde gezichten

Met veel hulp van familie en vrienden werd het garagebedrijf helemaal naar Eddy’s smaak en wensen opgeknapt. Het was hard werken, maar in de eerste weken heeft Dijkslag het behoorlijk druk gehad. ‘Ik heb al veel vertrouwde gezichten over de vloer gehad. Echt boven mijn verwachting’, lacht Eddy trots.

Gewoon is de kracht

Het motto van Eddy is ‘Gewoon Goed’. En daar zit de kracht van het garagebedrijf. Open en eerlijke communicatie. ‘Dat is hoe ik wil werken. Het is wat het is en dat verpak ik niet mooier. Ik ben transparant naar onze klanten en dat wordt gewaardeerd. En daar voel ik me dan ook weer goed bij.’

Dienstverlening up to date

Zoals gezegd kan men bij Garage Dijkslag terecht voor APK, onderhoud en reparaties. Dit geldt voor alle merken auto’s. Daarnaast heeft Eddy de beschikking over moderne uitleesapparatuur en twee aircomachines. ‘Alles is hier bij de tijd, zoals het hoort.’

Momenteel heeft Eddy twee stagiaires op de werkvloer, maar verder werkt hij alleen.

Bandenservice

Om de service helemaal compleet te maken biedt Dijkslag ook allerlei diensten op het gebied van banden. ‘Ik monteer banden, ook wanneer deze elders online zijn aangeschaft. Daarnaast verkoop ik zelf ook zomer-, winter- en 4 seasonsbanden. En mijn klanten kunnen hier hun set winterbanden ook in de opslag leggen’, besluit Eddy.

Garage Dijkslag aan de Winkler Prinsstraat 39 in Assen is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur geopend. Daarnaast kan men ook op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur bij Dijkslag terecht.