Tien jaar kinderopvang bij Thuishuis Inge in Assen

Assen - Het is feest in Baggelhuizen want kleinschalige kinderopvang Thuishuis Inge bestaat tien jaar. In 2009 startte Inge van het Hoff haar Thuishuis Inge. Het kleinschalige kinderdagverblijf is gehuisvest in een verbouwde ruimte aan de woning van Inge en haar gezin.

Inge is de opvang gestart vanuit haar liefde om met kinderen te werken. Door de kleinschaligheid van de opvang en het behoud van de huiselijke sfeer biedt deze manier van werken haar veel plezier. Zij biedt kinderen een fijn tweede thuis aan waar samen spelen en gezelligheid voorop staan. Er zijn maximaal vijf kinderen tegelijk aanwezig, dus aandacht voor ieder kind en iedere ouder is vanzelfsprekend.


Ouders roemen de gezelligheid en creativiteit van de opvang  Voor het eerst in tien jaar zijn er weer plekjes beschikbaar bij Thuishuis Inge. Geïnteresseerden kunnen een afspraak
maken met Inge van het Hoff, de koffie, thee en ranja staan altijd klaar. Thuishuis Inge is aangesloten bij Stichting Thuishuis. Een Thuishuis biedt kleinschalige kinderopvang waarbij de eigenaar altijd de leidster van het Thuishuis is. In Noord-Nederland zijn 39 Thuishuizen gevestigd.