Yvonne Brill signeert bij Van der Velde Boeken

Assen - Schrijfster Yvonne Brill is zaterdag 4 mei van 14.00 tot 16.00 uur te gast bij Van der Velde Boeken Assen om haar recent verschenen verhalenbundel De cirkel is rond te promoten en te signeren.

 

Met De cirkel is rond neemt Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het verleden maar ook met nieuwe verhalen.

De cirkel is rond bevat diverse verhalen met de geliefde karakters die in de boeken van Yvonne Brill tot leven komen. Onder andere Miriam het zeemeerminnetje, Kabouter Wijsneus en Marc en Maaike zullen voor een laatste keer hun opwachting maken.

Het boek is voor alle leeftijden maar ook de groep die in hun jeugd de boeken van Yvonne Brill las zal door het boek teruggevoerd worden om te genieten van de vertelkunst van Yvonne. Voor nieuwe lezers is het een prachtige kennismaking met de werelden die Yvonne zo treffend weet neer te zetten.

De cirkel is rond, een (hernieuwde) kennismaking met de geliefde karakters uit de boeken van Yvonne Brill. Het laatste deel in de Bianca reeks, deel 65 verschijnt uiterlijk begin 2020 maar daarna valt ook voor Bianca het doek.