Open dag naturistencamping De Mierenhoop in Bunne

Bunne - Het bij Naturisten Federatie Nederland aangesloten terrein van camping De Mierenhoop in Bunne houdt zondag 26 mei haar jaarlijkse open dag, waar belangstellenden kennis kunnen maken met het naturisme.

Het is een gelegenheid om kennis te maken met de groene en kindvriendelijke naturistische camping, een 8 hectare groot verenigingsterrein met een centraal  gebouw met sauna en naastgelegen 25-meter zwembad.  Het terrein heeft verder een eigen petanque-baan, een volleybalveld, badmintonveld, een grote zonneweide,  eigen jeugdgebouw met snel internet, verschillende speelplekken en toestellen voor de kinderen en mooi sanitair.

Actief

De vereniging Lichtbond Noord is zeer actief. Het hele seizoen door wordt er van alles georganiseerd voor leden en gasten en hun kinderen: themafeesten, petanquetoernooien, workshops, muziekochtenden enz. Voor de kinderen is er zelfs een hele speelweek met een thema.

Op de camping zijn zo’n 100 vaste plaatsen voor leden en 20 plaatsen voor gasten met caravan, tent of camper en de Zonneweide naast het zwembad is geschikt  voor dagrecreatie.

Het terrein is erg groen en omzoomd door grote bomen die de wind meestal buiten het terrein houden. Ook is er een natuurgedeelte waar geiten lopen en bijzondere planten voorkomen.

Rondleidingen

Tijdens de open dag zijn er rondleidingen over het terrein en is er koffie en thee voor bezoekers.   Deze dag kunnen bezoekers gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna.  Dan wel even een handdoek meenemen.  Bezoekers hoeven tijdens de rondleiding niet uit de kleren, maar mogen dat natuurlijk wel. Gasten worden overigens altijd gekleed ontvangen.

Het terrein ligt in Bunne aan de Noordstukkendrift 11. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig. Meer informatie: www.lichtbondnoord.nl  of tel: 0592 559394