Iedereen kan meelopen met de 4 Mijl van Assen

Assen - Om zoveel mogelijk mensen een kans te geven om ook mee te doen aan de 4 Mijl van Assen (zoals onervaren lopers) organiseren Run2Day Assen en Rivals clinics om zelfs zonder loopervaring in 12 lessen gereed te zijn om de afstand te lopen.

Deelnemers starten al in mei met de eerste lessen zodat men ruim de tijd heeft om te wennen aan het hardlopen. Via ervaren hardlooptrainers wordt alle techniek bijgebracht die lopers nodig hebben, zodat de 4 Mijl van Assen volbracht kan worden.

De kosten voor de clinics bedragen 6 euro. Het totaalpakket inclusief inschrijven en een speciaal 4 Mijl van Assen-hardloop shirt is 35 euro.

De 4 Mijl van Assen wordt gehouden op zaterdag 14 september in het Anne Frank Park, tegelijk met het SWAMP festival. Bij de 4 Mijl staat naast de sportieve prestaties de gezelligheid voorop en kunnen alle deelnemers na afloop genieten van muziek en de rest van het festival.

Inschrijven voor de clinics kan tot eind april, de start van de trainingen is op 8 mei. Voor alle informatie en inschrijven kijk op www.4mijlvanassen.nl