Tandartsenpraktijk Oranjebuurt breidt na verhuizing team verder uit

Dit artikel wordt u aangeboden door Tandartsenpraktijk Oranjebuurt.

De naam van de praktijk verwijst nog naar de vorige vestigingslocatie, ondanks dat Tandartsenpraktijk Oranjebuurt sinds een jaar naar volle tevredenheid gevestigd is aan de Lauwers 10 in Assen. Praktijkeigenaren Kees en Renée van Halteren en hun collega’s zijn blij met de ruimte, omdat het tandartsen-team nu kon worden versterkt met parodontoloog en hoogleraar aan het UMCG prof. dr. Frank Abbas.

Iedereen bij Tandartsenpraktijk Oranjebuurt streeft ernaar zoveel mogelijk aan de wensen van de patiënten te voldoen en de uitbreiding van het team draagt daar aan bij. ,,We zijn erg blij dat prof. dr. Frank Abbas nu ook deel uitmaakt van het team. Verder zijn er plannen om een implantoloog aan het team toe te voegen. Zo hebben we steeds meer specialisten in huis. Oók voor de esthetische behandelingen, zoals facings en het bleken van tanden en kleine standscorrecties van de tanden door middel van doorzichtige uitneembare beugels”, vertelt Renée. 

Overvloed aan parkeerplaatsen

De naam van de praktijk werd bewust niet gewijzigd. ,,Die is na twaalf jaar zo bekend bij patiënten dat we het onhandig vonden om hem te veranderen. We hebben jarenlang met veel plezier gewerkt aan de Hendrik de Ruiterstraat, maar het oude herenhuis was niet voor iedereen toegankelijk vanwege de trappen.” 

,,We zijn dan ook erg blij met het nieuwe pand, dat ruimer is en dus nog volop uitbreidingsmogelijkheden biedt voor de toekomst”, zegt Renée. ,,Bovendien hebben we nu een overvloed aan parkeerplaatsen en het is een moderne, rustig gelegen kliniek, tussen Baggelhuizen en Kloosterveen. Een mooie locatie.” Deze tandartsenpraktijk beschikt over zes behandelkamers, in het oude pand waren dat er vier. Er zijn al collega’s bijgekomen en er zijn plannen om het team in de toekomst verder uit te breiden. ,,De bovenverdieping wordt nog niet gebruikt, maar biedt nog veel meer mogelijkheden.” 

Gemoedelijke sfeer 

Ondanks de grote groei proberen de medewerkers van de praktijk de gemoedelijke sfeer die de patiënten gewend zijn te behouden. ,,Zo doen we ons best om ervoor te zorgen dat alle patiënten zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar blijven. We hebben een kundig en enthousiast team waar we erg blij mee zijn. Dit komt de kwaliteit en sfeer absoluut ten goede.” 

Ruimte voor nieuwe patiënten

Door de uitbreiding heeft Tandartsenpraktijk Oranjebuurt mogelijkheden om nieuwe patiënten aan te nemen. ,,Zonder lange wachttijden en mét genoeg tijd om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. En we blijven op zoek naar goede tandartsen die bij onze praktijk passen.” 

Meer informatie: www.tandartsoranjebuurtassen.nl 

Tandartsenpraktijk Oranjebuurt 
Lauwers 10 
9405 BL Assen 
0592-304420