Informatie bijeenkomst ‘Toekomstbestendig wonen’ in Assen

Assen – Hoe gaat u straks wonen? Heeft u daar wel eens over nagedacht? Misschien omdat uw woning te groot wordt, niet langer geschikt is of omdat u een appartement een prettig idee vindt of wilt u graag blijven wonen in de huidige woning, maar hoe?

Het is goed om nu al na te denken over later. Want een woning die nu goed bij u past, kan in de loop van de tijd een last of zelfs een hindernis worden. Welke mogelijkheden zijn er dan, waar moet u allemaal aan denken, gaat u uw huidige woning verbouwen of gaat u een andere woning huren of kopen? Is kopen nog wel mogelijk als u boven de 60 bent?

Bijeenkomst

Zeker wel, er kan meer dan u denkt. Bent u benieuwd wat er denkbaar is op het gebied van verbouw van uw huidige woning zodat u langer in de woning kan blijven wonen? En wat u notarieel geregeld wilt of moet hebben als er plotseling iets met u gebeurt? Kom dan op 7 mei naar de informatiebijeenkomst, georganiseerd door Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Notariskantoor van Pelt en Stoffers bouwbedrijf in Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 in Assen.

Iedereen die nadenkt over zijn woonwensen en hierover vragen heeft, is van harte welkom. Na de bijeenkomst is er volop gelegenheid om individuele vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig. Vanaf 19.00 uur staat de koffie voor u klaar en om 19.30 uur start het programma.