LTC blijft op titelkoers, Achilles knokt zich terug

Assen – LTC blijft op titelkoers in de derde klasse C na een overwinning zaterdag op Aduard 2000. Op sportpark De Hoogte werd het 2-0.

Na een doelpuntloze eerste helft kwam LTC in het tweede bedrijf op voorsprong. Stefan Kuntz kwam goed door en legde de bal terug op Avin Rashid Hussain, die het leer simpel binnen kon schuiven: 1-0.

En even later besliste LTC de wedstrijd. Een goede voorzet van invaller Marc Heerings werd door Mahdy Youssef op waarde geschat: 2-0.

LTC blijft daarmee als nummer 3 van de ranglijst in het spoor van koploper Zuidhorn en Loppersum. Dinsdag staat alweer een uitwedstrijd op het programma en wel in Groningen bij nummer 4 Groen Geel, dat ook nog titelaspiraties heeft.

Achilles 1894

Achilles 1894 moest zaterdag op sportpark Marsdijk in 3C aantreden tegen DVC Appingedam en leek na ruim een half uur als kansloos bij een 0-3 voorsprong voor de Groningers.

Maar zie, Achilles richtte zich weer op. Vlak voor rust maakte Ferdi Hidding de 1-3 en enkele minuten na de pauze was het weer Hidding die de aansluitingstreffer maakte: 2-3. En een half uur voor tijd zorgde Wouter van der Molen er via de 3-3 voor dat de thuisploeg in elk geval nog een puntje kon bijschrijven.