Genieten van de Dordogne

De Dordogne is een geliefde vakantiebestemming. De afstand is niet al te groot om te overbruggen als u wilt genieten van een heerlijk klimaat en een weelde aan historische steden, dorpjes en bezienswaardigheden.

Wilt u ook eens op uw gemak deze plaatsjes en hun gezellige pleinen, terrasjes, winkels en schitterende landschappen verkennen, doe dat dan vanuit een perfect verzorgde vakantievilla met net iets meer comfort dan gemiddeld. Deze vakantiehuisjes vindt u op het kleinschalige vakantiepark Village de Montmarsis, vlakbij het vestingstadje Gourdon. 

Alles wat u verwacht van uw vakantie 

Vakantiepark Village de Montmarsis is een modern opgezet vakantiepark. Kleinschalig met slechts een zestigtal sfeervolle vakantiehuizen, met ruime privacy, veel tussenruimte met gras en groen en alle moderne voorzieningen. Perfect voor koppels, gezinnen of groepen. Faciliteiten op het park zijn divers: een zwembad, volleybalveld, voetbalveld, tennisbaan, speeltuin, jeu-de-boules-baan, tafeltennistafel, biljarttafel, bar en restaurant. Vergeet ook niet de inspirerende omgeving en de heerlijke lokale gerechten en wijnen. 

Welke activiteiten kunt u doen? 

U heeft genoeg te doen in de Dordogne. Uw leukste uitstapjes maakt u door het filmachtige dorp Beynac-et-Cazenac aan de Dordogne, met op de hoogste klif het kasteel van de stad.

Of naar druipsteengrot van Gouffre de Proumeyssac, het historische stadje Brantôme met terras aan het water en historische watermolen, of de enorme grot Gouffre de Padirac met daarin een rivier en opening van 40 meter breed, het aan de industriële revolutie ontsnapte middeleeuwse stadje Sarlat, de bezoektuinen van Les Jardins de Marqueyssac en niet te vergeten de ongelooflijke prehistorische grotten van La Roque Saint-Christophe, die circa vijfenvijftigduizend jaar terug bewoond en in latere eeuwen bebouwd werden. 

Voordelig naar de Dordogne 

Ook voor een betaalbare vakantie in de Dordogne is FranceComfort ideaal. Naast Village de Montmarsis biedt FranceComfort meer vakantieparken aan in de de Dordogne. Hou deze website goed in de gaten voor de laatste acties. Hiermee boekt u uw vakantievilla extra voordelig tijdens de aanstaande april- en meivakantie en ook de zomervakantie. Tussen 5 april en 19 mei krijgt u tot 40% korting per week. Voor twee weken geldt zelfs 50% procent. Bent u niet afhankelijk van de schoolvakanties, doe dan uw voordeel door in het laagseizoen te boeken.